Правила на форума

Аватар
2
197 посещения
0 флага
От: Moderator (4 точки) на 13.3.2017 г. 19:50:21 промяна: 13.3.2017 г. 19:54:32

Молим всички потребители на форума да спазват следните правила:

1. Пишете само на кирилица (освен при употреба на термини или чужд език).

2. Преди да зададете въпрос, проверете дали вече не е зададен такъв или подобен.

3. Моля, пишете описателни заглавия.

4. В случай на отворена съществуваща тема, моля, единствено отговаряйте с линк към вече съществуващата и евентуално можете да докладвате въпроса на модераторите/админите.

5. Админите си запазват правото да трият и скриват теми, които преценят, че са спам.

6. Забранено е използването на обидна реч, hate коментари и злобни забележки.

7. Писането с големи букви в темите или заглавията им се приема като викане във форума и се третира като такова, когато е неуместно. При преценка на модератора, това също ще бъде санкционирано. Нежелателно е прекаляването с употребата на цветните шрифтове и писането с удебелен шрифт.

8. Спамът е забранен под каквато и да е форма (постове с една дума, емотикони, безсмислени коментари и т.н.) ще бъде премахван без предупреждение.

9. Забранени са всякакви реклами (на фирми, търговска дейност в теми, аватари или по какъвто и да било начин), с изключение на случаите, в които това е съобразено с екипа.

10. Забранени са публикациите на теми и мнения, които по един или друг начин противоречат на българското законодателство, расистки и насаждащи омраза между хората. Забранено е публикуването на порнографско и оскърбително съдържание.

Админите и модераторите имат правото да заключват/скриват или трият всички теми нарушаващи правилата, без предупреждение.

Всички нарушения на точките по-горе могат да доведат до скриване/изтриване на поста ви, а в случай на системно нарушаване на правилата може да ви бъде спрян достъпа до форума.